CHOKILALA

PREVIOUS POSTS

KAWAII






LABELS

ARCHIVE

SPONSORED LINK

SEARCH THIS BLOG..

FAVOURITES



link me by clicking banner
modern template only
added as page element


bookmark me!

Add Me!

for classic template users : copy image

.


:pandaGeli_05:
zai zai zai zai..
blog ni dah pasang lagu..

setelah sekian lama daku mencari player yg bagus, ketemu jua
sblm ni mmg duk usha2 myflashfetish, tp lagu dia ssh la nak carik
n lagu pelik2 xbyk, kena upload sendiri
aku ni plak ske nak pasang lagu from local indie band sket
ade gak usha radio.blog ke pe ntah, mcm2 la aku usha

:pandaGeli_02:
so, kpd sesape yg berangan2 nak pasang
ni haa, alternatif kepada myflashfetish
http://www.singingbox.org (link will open in new window)
interface smart gak walaupun xbyk, tp lagu sng carik
yg lama, yg baru, yg pelik.. haa terjah je la. kot2 ade?


haa.. ade gak player hello kitty, tu yg buat aku berkenan tu
tp malas la nak pasang, kang tergedik sgt plak blog aku ni.. haha

sbnrnye tuan tanah nak mengembara selama 2-3 hari ni
xde ke mana, balik muar je, duk umah atok jap
bknkah daku sedang ber-mid term break selama seminggu?
so, x online la.. jgn berpesta liar plak ye kat blog ni
sempena meraikan ketidakhadiran tuan tanah
:pandaGeli_10:

ok, kepada sesape yg nak script panda aku nak bg nie
ada 36 emoticons kesemuanya, bground putih
kepada org yg xbground putih, cpt2 ubah, byk kelebihan bground putih nie

preview sket..


link utk dload : [sini picit]
cara-cara untuk install : [picit sini plak]

jgn lupa.. jeling2 sket favorites kat tepi kanan tu..
macam-macam ada..

ok nyah.. i dah lambat nie!
now everyone can menggeli (slogan baru chokilala)
:pandaGeli_02: geli geli geli~ :pandaGeli_02:

Labels: ,



pecah kaca, pecah simen
sudah baca, harap komen


chokilala BLOGGED @ 8/20/2008 10:39:00 AM l 16 Comment(s)


Template 101% self-coded by Chokilala
http://www.chokilala.com
Back to Top